Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy 33342, Mersin, Türkiye
 
A k a d e m i k   P e r s o n e l

Arama:

Site
Mersin Üniv.
Prof. Dr. T. Koray Palazoğlu


Tel: (324) 361 0001 - 7201
E-posta: koray_palazoglu@mersin.edu.tr
Eğitim

Lisans - Hacettepe Üniversitesi, Gıda Mühendisliği (1991)
Yüksek Lisans - University of Florida, Biological and Agricultural Engineering (1997)
Doktora - North Carolina State University, Food Science (2001)
Doktora Üstü - North Carolina State University (2001-2002)

Çalışma Konuları

- Gıda işleme için alternatif termal teknolojiler geliştirilmesi
- Gıdaların radyo frekansı ve mikrodalga ile kurutulması
- Gıdaların mikrodalga ile ısıtılması ve mikrodalga ısıtmanın modellenmesi
- Isıl işlem tasarımı ve modellenmesi
- Aseptik teknolojinin parçacıklı gıdalara uygulanması
- Kızarmış patates ürünlerinde akrilamidin azaltılması
- Sürekli sistemlerde sıcaklık izlemek için yeni teknolojiler geliştirilmesi

Mühendislik Ekonomisi Ders Notları

 
Ana Sayfa
Personel
Öğrenciler
Dersler
Laboratuvarlar
Hizmetler
Erasmus
Gıda Topluluğu
Akademik Takvim
Ders Programı
Mezunlar
İş İlanları
İletişim
 
Get Adobe Reader