Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy 33342, Mersin, Türkiye
 
A k a d e m i k   P e r s o n e l

Eğitim

Lisans - Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği (1992)
Yüksek Lisans - Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği (1996)
Doktora - Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği (2003)
Doktora üstü - Pacific Agri-Food Research Centre Canada (09/2004 - 12/2005)
Food Research and Development Center Canada (12/2005 - 02/2007)

Çalışma Konuları

- Baklagil proteinleri, ekstraksiyon, fizikokimyasal ve biyoaktif özellikleri
- Proteinlerin fraksiyasyonu ve Foam separasyonu
- Doğal renk maddeleri, ekstraksiyon ve stabilitesi
- Meyve sebze kurutma
- Anaerobik fermentasyon/degradasyon
Arama:

Site
Mersin Üniv.
Yrd.Doç.Dr. Salih Aksay


Tel: (324) 361 0001 - 7213
E-posta: saksay@mersin.edu.tr
 
Ana Sayfa
Personel
Öğrenciler
Dersler
Laboratuvarlar
Hizmetler
Erasmus
Gıda Topluluğu
Akademik Takvim
Ders Programı
Mezunlar
İş İlanları
İletişim
 
Get Adobe Reader