Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy 33342, Mersin, Türkiye
Arama:

Site
Mersin Üniv.
D e r s  İ ç e r i k l e r i
 
GM 311
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZİ
ECTS Kredisi: 5
5. Dönem
Zorunlu
Dersin Sorumlusu: Prof. Dr. Yüksel Özdemir
İçerik:
Kromatografi. Jel-Filtrasyon. İyon değişim, gaz-sıvı kromatografisi ve yüksek basınçlı sıvı kromatografisi ile gıda analizleri. Spektroskopiye giriş. Ultraviyole ve görünür bölge spektrofotometresi. Atomik Absorbsiyon Spektrofotometresi. Laboratuvar uygulamaları.
Değerlendirme::
2 ara sınav ve 1 final sınavı
Ara sınav notu (%40) + Final sınav notu (%60) = Başarı notu
Ön şart:
Yok

 
Ana Sayfa
Personel
Öğrenciler
Dersler
Laboratuvarlar
Hizmetler
Erasmus
Gıda Topluluğu
Akademik Takvim
Ders Programı
Mezunlar
İş İlanları
İletişim
 
Get Adobe Reader