Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy 33342, Mersin, Türkiye
Arama:

Site
Mersin Üniv.
D e r s  İ ç e r i k l e r i
 
GM 435
GIDA PROSES UYGULAMALARI
ECTS Kredisi: 6
7. Dönem
Zorunlu
Dersin Sorumlusu: Prof. Dr. Mahir Turhan
İçerik:
Konserve ürünlerde ısı transferi. Salam vb ürünlerde kütle transferi. Kuru ürünlerde ısı ve kütle transferi. Depolama ürünlerinin sorpsiyon davranışı.
Değerlendirme::
2 ara sınav ve 1 final sınavı
Ara sınav notu (%40) + Final sınav notu (%60) = Başarı notu
Ön şart:
Yok

 
Ana Sayfa
Personel
Öğrenciler
Dersler
Laboratuvarlar
Hizmetler
Erasmus
Gıda Topluluğu
Akademik Takvim
Ders Programı
Mezunlar
İş İlanları
İletişim
 
Get Adobe Reader