Gıda Mühendisliği Bölümü, Mersin Üniversitesi, Çiftlikköy 33342, Mersin, Türkiye
Arama:

Site
Mersin Üniv.
D e r s  İ ç e r i k l e r i
 
GM 442
GIDA TEKNOLOJİSİ II
ECTS Kredisi: 6
8. Dönem
Zorunlu
İçerik:
Süt teknolojisi. Süt işletmelerinde işlem aşamaları. Starter kullanımı. Yoğurt ve peynir teknolojisi. Tereyağı üretimi. Süt tozu üretimi. Dondurma teknolojisi. Et teknolojisi. Etin bileşimi ve yapısı. Et muhafazası. Et işleme ilkeleri ve et ürünleri.
Değerlendirme::
1 ara sınav ve 1 final sınavı
Ara sınav notu (%40) + Final sınav notu (%60) = Başarı notu
Ön şart:
Yok

 
Ana Sayfa
Personel
Öğrenciler
Dersler
Laboratuvarlar
Hizmetler
Erasmus
Gıda Topluluğu
Akademik Takvim
Ders Programı
Mezunlar
İş İlanları
İletişim
 
Get Adobe Reader